fbpx

Cursussen

Cursussen

Specialisatiecursussen
Als eerste in Nederland zijn wij jaren geleden met de specialisatiecursussen gestart. En ze zijn nog steeds erg populair. Het doel was de Nederlandse trimmers en aanstaande trimmers meer inzicht te geven in de diverse rassen. Trimmers die meer willen weten, krijgen zo de gelegenheid om zich te verdiepen in een bepaald ras.

Er worden rasspecialisten aangetrokken die hun eigen ras komen bespreken en het trimmen van dat ras uitleggen, maar deze mensen bieden allemaal meer. Het zijn ervaren trimmers en/of fokkers met een uitgebreide kennis van de kynologie. Vandaar dat we heel vaak na afloop van trimmers horen, dat ze er zo veel van hebben opgestoken en ook nog een leuke dag hebben gehad. Daar proberen we ook altijd voor te zorgen. Veel trimmers en stagiaires hebben er veel voor over om naar ons toe te komen. Vaak hebben ze uren in de auto gezeten en moeten ze hun bedrijf soms een dag sluiten. Veel stagebieders bieden op deze manier ook hun stagiaire(s) een leuke en leerzame dag.

Bij mooi weer kan er buiten gegeten en gedronken worden en soms wordt de cursus zelfs in de buitenlucht gegeven. De cursussen duren van 11.00 uur tot ongeveer 16.00 uur.Wij hopen u dan ook op één of meerdere dagen te mogen begroeten. En vergeet niet, dat als u als stagebieder het leuk vindt om met uw stagiaire(s) mee te komen, deze dag voor u kosteloos is.

De kosten per cursusdag bedragen nog steeds slechts € 75,00 inclusief BTW.

Wanneer u een cadeaubon heeft voor de cursus vermeld dit dan bij opmerkingen.

U kunt zich inschrijven voor een cursus door een mail te sturen naar specials@jetty.nl


Lokatie:
Jetty van der Hulst Specials
Booldersdijk 29 Nederweert