fbpx

Verzenden en Retouren

VERZENDEN EN RETOUREN

Moet ik verzendkosten betalen?
Als u de goederen komt afhalen worden er uiteraard geen verzendkosten aangerekend.
Kiest u ervoor om de goederen op te laten sturen, zullen verzendkosten worden berekend, indien het bedrag excl. BTW lager is dan € 150,00 zijn de verzendkosten € 7,50 excl.BTW ( verzending in Nederland) dit i.v.m. track en trace code. Tijdens het bestelproces en afhankelijk van de gekozen verzendoptie, worden de verzendkosten getoond voordat u de bestelling daadwerkelijk plaatst.

Uitzonderingsregel = palletvervoer en levering naar buitenland.
Voor palletvervoer in Nederland wordt € 75,00 excl. btw. gerekend.
Voor palletvervoer naar België rekenen we € 85,00 excl. btw, en naar Duitsland € 135 ,00 excl. btw.

 

 

Overige landen, kosten in overleg.

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?
Indien Jetty van der Hulst Specials de betaling voor 14:00 uur heeft ontvangen wordt de bestelling diezelfde dag nog verzonden, zodat u uw bestelling meestal de volgende dag al in huis hebt. Indien een product is uitverkocht kan het een paar dagen langer duren. We zullen u dan informeren en verdere afspraken maken.

Kan mijn bestelling ook naar een ander adres worden verzonden?
Dat is mogelijk. U kunt bij het plaatsen van de bestelling een ander afleveradres invoeren.

Kan ik mijn bestelling op een andere dag laten verzenden?
Ja, dat kan. Als u de bestelling graag op een bepaalde dag wilt ontvangen kunt u dat aangeven in het opmerkingenveld tijdens het bestelproces. U kunt ons ook altijd even bellen of een mail sturen zodat u zeker weet wanneer u de zending kunt verwachten.


Alhoewel alle bestellingen met de grootst mogelijke zorg worden samengesteld, is het altijd mogelijk dat de zending onderweg beschadigt of dat de verkeerde producten zijn geleverd.

Als de bode een zending wil afleveren die beschadigd is, neem het dan niet aan en laat het gewoon teruggaan. Wij zullen het dan met de bode verder afhandelen en u nieuwe producten toesturen.

Heeft u de zending aangenomen en is er iets niet in orde met de bestelling neemt u binnen 48 uur telefonisch of per email contact met ons op. We zullen dan samen een goede oplossing vinden.

Retourgoederen dienen gefrankeerd te worden. Mochten wij het verkeerde product hebben geleverd zullen wij de vrachtkosten aan u terugbetalen. Heeft u het verkeerde product besteld, dan zijn de retourkosten voor uw rekening. Ongefrankeerde retourzendingen worden door Jetty van der Hulst Specials niet aangenomen. Goederen dienen in de originele verpakking geretourneerd te worden anders nemen wij ze niet terug. Nadat wij de goederen hebben ontvangen zal het bedrag gecrediteerd worden of geruild voor een ander product

Jetty van der Hulst Specials
Booldersdijk 29
6031PK Nederweert
Telefoon: +31 (0)495 – 69 71 72