fbpx

Open dag

Opendag

Uitnodiging

Op 28 Juli 2024 organiseren we bij Jetty van der Hulst Specials in Nederweert een gezellige dag voor onze klanten. Die in het teken van de Doodle- en Poedel zal staan. (uiteraard andere rassen ook welkom)

Er zal voldoende gelegenheid zijn om inkopen te doen, maar er zijn ook trimdemonstraties, uitleg over het gebruik van scharen en tondeuses en er is gelegenheid om de topscharen Kenchii en Hirgai in handen te nemen. Zodat je geen miskoop doet. Er zijn diverse stands, ook een met uitleg over diverse merken shampoo. En er zijn aanbiedingen.

De honden mogen zwemmen en spelen en er is voor een aantal honden de gelegenheid om zwemles te krijgen en hun plonsdiploma te halen.

Daarnaast zal er een gezellig terras zijn met hapjes en drankjes en de Doodlebooster zal gedemonstreerd worden. Er zijn meerdere stands, onder andereĀ  trimkleding. Er is voldoende te zien, zoalsĀ  veel vogelsoorten.

 

Kortom een relaxte dag in de buitenlucht, waarbij honden en kinderen ook gezellig mee mogen.

Lokatie:

Jetty van der Hulst Specials
Booldersdijk 29
Nederweert
Meer informatie op www.jetty.nl

Geopend van 10 tot 18 uur
Parkeerterrein geopend vanaf 9.00 uur
Gratis parkeren, in het weiland naast nr 29 en gratis toegang

De gehele dag kunt u uw trimbenodigdheden komen aankopen.
Wilt u snel geholpen worden, geef dan uw bestelling door Baden en trimtafels kunnen dan ook al klaargezet worden

En verder:

Demonstraties gedurende de dag:
Uitleg scharen en gebruik daarvan
Mogelijkheid uittesten Kenchii en Hirgai scharen Uitleg shampoos, Groom Professional, Chris Christensen, Dezynadog Biothane trimlussen Aktie Aesculap tondeuses met aanbieding Demonstratie en verkoop Doodleboosters (handdoek gratis) Poedels en Doodles knippen Stand Poedelbeeldjes Stand Groomers Europe, trimschema’s diverse rassen Zwemles honden Vijver achter, eigen hond laten zwemmen en los laten rennen en spelen in de omheinde weilanden ,

Leuk dat jullie komen,
Jetty van der Hulst Specials
www.jetty.nl