fbpx

Algemene Voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN

Jetty van der Hulst Specials handelt in kwalitatieve producten, optimale service, verzorgde en snelle levering het belangrijk is om goede afspraken te maken alvorens u tot kopen overgaat per mail, telefoon, fax, internet.

Indien u vragen of opmerkingen heeft betreffende eender welk onderdeel van dit bedrijf dan kunt u steeds terecht op het nummer +31 (0) 495 69 71 72, tijdens de openingsuren.

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die via dit bedrijf tot stand gekomen zijn. Alvorens de aankoopprocedure af te sluiten worden deze algemene voorwaarden nogmaals aan de bezoeker getoond. Indien u hiermee akkoord gaat is de overeenkomst ook bindend en kan na aankoop niet verworpen of vervangen worden door uw eigen aankoop overeenkomsten.

Via deze website verkopen wij producten waar wij tal van jaren een praktijkervaring mee hebben. Mocht u als klant toch nadelige werking ervaren, gelieve dit dan te melden zodra de vaststelling plaatsvindt. Mogelijk kan de oorzaak liggen aan het niet juist gebruik, of behandeling of onderhoud liggen.

Om de kans te vergroten dat u tevreden bent met uw aankoop vragen wij uitdrukkelijk gebruik te maken van ons gratis advies. Bij de minste twijfel betreffende de toepassing en/of werking van de aangeboden producten neemt u gewoon contact met ons op. Telefonisch tijdens de openingsuren of per e-mail.

Algemene voorwaarden gaan in vanaf het moment dat u een aankoop plaatst via mail, fax, telefoon of de online webwinkel.

Controle op uw aankoop
Nadat u een bestelling plaatst krijgt u een bevestiging ter controle van de gegevens die uzelf hebt inbracht.

Op de orderbevestiging staan de volgende gegevens vermeld:

– uw adres- en contact gegevens, eventueel een afwijkend afleveradres;
– uw bestelde producten, met prijs per product;
– eventueel bijkomende verzendkosten
– het totaalbedrag inclusief BTW, vermelding van het BTW bedrag;
– de gekozen betaalmethode;
– het nummer en datum van uw bestelling;
– de referentie gegevens waar u terecht kunt voor vragen;

Mocht u op dat moment zien dat u een verkeerd artikel hebt besteld, neem dan onmiddellijk contact met ons op. Wij kunnen de bestelling dan voor u wijzigen.

Prijs
De gepubliceerde prijs is vermeld in euro , exclusief het geldende BTW percentage. Indien door onvoorziene omstandigheden de bestelde goederen niet leverbaar zijn, stellen wij u hiervan in kennis. Als een vervangende aankoop niet mogelijk is storten wij u de eventueel betaalde sommen onmiddellijk terug.

In overeenstemming met de E-commerce richtlijn inzake Belasting over de toegevoegde waarde (BTW) op “online services” (Richtlijn van de Raad 2002/38/EG) geldt het Nederlandse BTW-percentage voor alle landen behorende tot de Europese Unie (EU), aangezien Jetty van der Hulst Specials in Nederland is gevestigd. EU-bedrijven zijn vrijgesteld van BTW indien zij hun EU BTW-nummer verschaffen. Bedrijven en inwoners van niet-EU-landen zijn vrijgesteld van BTW.

Intracommunautaire leveringen
Indien u wenst in te kopen met vrijstelling van BTW, dient u een account aan te maken en een mail te sturen naar specials@jetty.nl met de vermelding van uw BTW nummer. Nadat wij uw BTW nummer op geldigheid hebben gecontroleerd zal dit bij uw gegevens geregistreerd worden en kunnen wij toekomstige bestellingen zonder BTW leveren. Het is niet mogelijk om BTW terug te geven op eerder geplaatste bestellingen.

Betaling
Het volledige bedrag van uw bestelling dient op onze rekening te zijn bijgeschreven voordat u uw bestelling komt afhalen, of voordat wij uw bestelling verzenden. Tegen contante betaling of pinbetaling kunt u ook de bestelling bij ons afhalen.

Kredietverlening
Jetty van der Hulst Specials verleent geen krediet aan haar klanten.

Levertijd
Indien de betaling is ontvangen voor 12 uur ’s middags, kunnen de goederen diezelfde dag nog verzonden worden. Het is mogelijk dat een artikel is uitverkocht. Wij zullen de klant daarvan via e-mail of telefonisch in kennis stellen. In goed onderling overleg kan de levering uitgesteld worden totdat de bestelling compleet is, het uitverkochte artikel nageleverd worden, vervangen worden door een ander gelijkwaardig artikel, of het geld teruggestort worden.

Jetty van der Hulst Specials behoudt zich het recht voor om deelleveringen uit te voeren, zodat een bestelling in twee of meer zendingen verzonden kan worden indien een product niet op voorraad is. Tenzij u bij de bestelling aangeeft dat dit niet wenselijk is, dan wachten wij met verzenden tot de bestelling compleet in één keer leverbaar is.

Verzendkosten
Per bestelling worden verzendkosten berekend indien u ervoor kiest om een product te laten verzenden. Tijdens het bestelproces worden de verzendkosten toegevoegd aan het totaalbedrag, voordat u de bestelling defintief plaatst.

De verzendkosten staan op de orderbevestiging en factuur vermeld. Voor bestellingen die worden afgehaald worden geen verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht of dat op de orderbevestiging staat.

Garantiebepalingen
Jetty van der Hulst Specials geeft een garantie op de door haar geleverde producten, waarbij wij ervan uitgaan dat de producten op de juiste manier worden toegepast en bewaard. De duur van de garantie is wettelijk bepaald. Deze garantie bestaat uit de reparatie of vervanging van producten welke, buiten de schuld van de consument, ongebruikelijke beschadigingen vertonen.

Indien binnen 30 dagen na aflevering ongebruikelijk beschadigingen aan het product ontstaan, welke aantoonbaar te wijten zijn aan het product, zal Jetty van der Hulst Specials een vervangend product toesturen. Indien het een technisch product (electronica) betreft kunt u bij desfunctioneren contact opnemen met Jetty van der Hulst Specials. Zij zullen bepalen of het product rechtstreeks naar de fabrikant gestuurd kan worden of er een tussenkomst van Jetty van der Hulst Specials wenselijk is. Garantie is wettelijk geregeld. De wettelijke garantie bedraagt minimaal 1 jaar. Sommige producenten geven een langere fabrieksgarantie. Bij twijfel hierover kunt u altijd contact opnemen met Jetty van der Hulst Specials.

Voor alle producten die u bij Jetty van der Hulst Specials kocht kunt u de gehele levensduur van het product terecht voor ondersteunende informatie en advies.

Beschadiging tijdens transport
Jetty van der Hulst Specials is verantwoordelijk voor mogelijke beschadiging van de producten tijdens het transport. Na aflevering van het product, en acceptatie door de klant, neemt de klant deze verantwoordelijkheid over. Dit is bij wet geregeld. Controleer de zending altijd op eventuele beschadigingen, voordat u het pakket accepteert. Weiger de zending als er schade is. Als u ons hierover inlicht, zullen wij snel voor een nieuwe levering zorgen. Neem bij problemen altijd direct contact met ons op.

Bedenkingperiode
Als koper heeft u tot 7 dagen, na bestelling van het product, het recht de bestelling ongedaan te maken. Zelfs zonder opgaven van reden, al is dat leerzame informatie voor onze toekomst. Het beste annuleert u uw bestelling via e-mail. Dit is snel en overzichtelijk voor beide partijen. Annuleer uw bestelling via e-mail aan specials@jetty.nl met opgave van de referentiegegevens.De bedenkingsperiode is ook van toepassing voor reeds ontvangen aankopen. Deze reeds ontvangen artikelen kunnen teruggezonden worden. U dient dan te retourneren in de originele, ongeopende verpakking. Het risico en de kosten voor deze retour zijn voor rekening van de klant, tenzij het om foutief geleverde goederen gaat. Het bedrag van zendingen worden teruggestort op uw rekening binnen 14 dagen na ontvangst van de geretourneerde goederen.

Vragen en klachten
Alle vragen, opmerkingen, advies, product informatie enz. kunnen gesteld worden per mail op www.jetty.nl, ook voor vragen en/of klachten betreffende gedane aankopen/bestellingen, met vermelding van het referentienummer en klant gegevens.

De inspanningen die wij leveren om een product bij een tevreden klant te krijgen zijn dusdanig groot, dat wij kosten nog moeite besparen om deze tevreden relatie ook te bewaren. Door onvoorziene omstandigheden kan er met een bestellling weleens iets fout gaan, daarom vinden wij het zeer belangrijk om te benadrukken dat een goede service en een open communicatie bij ons op de eerste plaats staan.

Jetty van der Hulst Specials
Booldersdijk 29
6031 PK Nederweert
Telefoon +31 (0)495 – 69 71 72
specials@jetty.nl

KvK: 27038796
IBAN NL70RABO0383203309
BIC RABONL2U