fbpx

Over Jetty Specials

ONS VERHAAL

Al als kind was Jetty van der Hulst druk doende met dieren. Op haar tiende runde ze al de eerste “Hondenuitlaatdienst” in Nederland. Toen ze van de middelbare school kwam, kreeg ze een trimsalon van haar ouders. Als 18 jarige won ze een dierenstudiebeurs voor een reis naar Amerika, waar ze zelfs op de Veterinaire Universiteit van Pensylvania mee mocht kijken bij operaties. Ze won de allereerste trimkampioenschappen in Europa, die in Parijs. Later ook in Amerika. Na het behalen van de wereldtitel werd zij overal uitgenodigd om trimwedstrijden te jureren. Daarbij kwam ze op grote beurzen in het buitenland en ontdekte ze veel nieuwe gereedschappen voor trimmers. Ook waren haar Poedels erg succesvol. Maar liefst zes wereldkampioenen waren in haar bezit! Ze ging les geven aan trimmers en mocht op de Utrechtse Universiteit voor dierenartsen uitleg geven over vachtverzorging.

Ze werd door haar collega’s uitgeroepen tot Ambassadeur van de Nederlandse Hondentrimmers, ook vanwege haar medewerking aan diverse televisieprogramma’s. Ze kreeg zitting in meerdere organisaties, o.a. in de werkgroep Gezondheid en Welzijn Gezelschapsdieren en de Commissie Voorlichting van het ministerie van Landbouw.┬áDe branche-organisatie Dibevo, waar ze hielp de commissie Trimmen op te zetten, maakte haar ere-lid! Zij en haar man Hans Diehl, die ook al zijn leven lang in de dierenbranche actief was, werden eigenaar van het tijdschrift Groomers Europe en besloten een groothandel voor hondentrimmers te openen. Mede omdat er al heel veel vraag was naar adviezen over vachtverzorging en ze bemerkten dat trimmers en fokkers niet overal terecht konden voor een goede service en voor reparaties. Eerst was Jetty van der Hulst Specials gevestigd in de Anna Paulownastraat in Den Haag. Tegenover de nu ook nog actieve trimsalon. Maar nadat er steeds meer nieuwe artikelen bij kwamen was er meer ruimte, ook voor de Poedels en Doodles nodig. Dat werd 14 jaar geleden gevonden in Nederweert, onder Eindhoven.

Uiteraard worden de meeste artikelen via deze website verkocht. En u weet het: deskundigheid en service staan nog steeds hoog in ons vaandel! Vandaar dat u tijdens kantooruren kunt bellen naar vriendelijke vakmensen, die u kunnen helpen uw keuze te maken. We hopen dat u op deze website kunt vinden waar u naar op zoek bent. En natuurlijk bent u ook welkom om ons te bezoeken!